Harmonieus Contrast

Grenzeloze overgang

De bestaande woning werd volledig herdacht op het gelijkvloers. Achteraan wordt de woning open gewerkt naar de tuin. Door de op de hoek openschuivende ramen wordt er een grenzeloze overgang gevormd tussen tuin en leefruimte, het overdekt terras als poché naar de tuin. Vooraan is ruimte vrijgemaakt voor een ruime bureauruimte die door een geïntegreerde schuifwand volledig afgesloten kan worden van de leefruimte. 

De bestaande garage werd omgevormd tot de nachtruimte van de ouders. Via een dressing staat de badkamer in verbinding met de ouderslaapkamer. De aanbouw is in zwart metselwerk, het bestaande metselwerk is witgeschilderd. Het zwart geschilderd staal in de nieuwe achtergevel contrasteert met het landelijke uitzicht van het bestaande rieten dak.